foto1
Anarquisme
foto1
Solidaritat
foto1
Federalisme
foto1
Autogestió
foto1
Participació
eMail: correu@cgtbaixllobregat.cat
Telf.: 93 377 91 63

Qué? Com? Per qué?

Qué? Com? Per qué?

 

La idea és simple i el títol ja il·lumina. Aquest pdf explica de la manera més senzilla possible (i pot ser que fins  amena) a la societat, als que estan per venir, als nouvinguts i fins i tot als veterans de l'organització; què és la CGT, com funciona i per què ens agrada

Als que s'apropen a l'organització i als nous companys, benvinguts a la CGT. Una organització que com podreu comprovar al llarg d'aquests escrits gaudeix d'una llarga història a més d'una singularitat de la qual molts de nosaltres no solament ens sentim orgullosos sinó que en molts casos, és precisament aquest “caliu”, la qual cosa ens va animar a unir-nos a aquesta i no una altra organització. Serveixi també com a advertiment i avís a navegants el que no és aquesta organització. En ella no hi ha cabuda per al tracte de favor, l'endoll laboral ni molt menys els càrrecs de representació que poden ser sinònim de jubilació daurada.

No ens portem a enganys i iniciem la nostra relació partint d'idees clares respecte al que pretenem en CGT. En el nostre cas la fi no justifica els mitjans, sinó que són precisament els mitjans i la nostra conducta individual, les eines amb les quals pretenem la humil missió que ens hem proposat: canviar el món. Igualment valgut per als companys no tan nous que porten ja poc o molt temps en l'organització. Serveixi llavors com a recordatori de la nostra veritable essència moltes vegades diluïda per la lluita diària.

Potser sigui aquest el seu altre gran objectiu, no perdre el nord gaudir d'una eina que revisada de tant en tant ens recordi sobre quin és el nostre veritable objectiu.

 


 

Descarregar pdf

 

 

Compartir